Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Archicraft S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Mobilier birou
Brand
Direzionali
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Mobilier de lux pentru sedii de firme, birouri si sali de conferinte. Inceputul de mileniu impune un ritm alert de lucru, o evolutie rapida a tehnologiei si a nevoii de comunicare. De aceea companiile trebuie sa reconceapa spatiile de lucru cat mai eficient.

Noi privim biroul ca pe o molecula vie, functionala, un centru de prelucrare a informatiilor. Cuvintele cheie in aceasta viziune sunt fragmentare, flexibilitate, adaptabilitate, transparenta, ergonomie si economie.

Amenajarea spatiilor de lucru presupune o dinamica a celor ce il folosesc: oameni care comunica, navigheaza pe internet, prin computerele portabile, primesc clienti sau furnizori, organizeaza intalniri, totul in acelasi spatiu multifunctional.

Va propunem asadar un mobilier care sa raspunda acestor cerinte cat si celor mai pretentioase solicitari! De asemenea oferim elemente  �parete � care pot fi combinate sau divizate, adaptandu-se cerintelor complexe ale unui spatiu deschis sau, dimpotriva, configurand prin pereti despartitori o celula de lucru compacta, individuala.
Din Gura in Gura